Computer reparatie in Almere

Computer reparatie

Computer reparatie in Almere benodigd? Bij PC Reparatie Almere vindt u de experts voor elk probleem met uw computer. U kunt bij ons zowel voor een desktop computer reparatie als voor een laptop reparatie terecht. De computerreparatie in Almere kan zowel in onze computerwinkel in Almere gedaan worden als bij u op locatie. Wij zullen u dan voorzien van pc reparatie in Almere, ’t Gooi of in Amsterdam. Het maakt hierbij niet uit of het om een niet-werkende printer, een software probleem of schadelijke malware gaat. Bij PC Reparatie Almere weten wij alles van computers en zullen wij u dus snel weer op weg helpen.

 

Computer reparatie op locatie voor particulieren

Computer reparatie voor particulieren kan indien nodig, of gewenst, door ons op locatie worden gedaan. Dit kan pc reparatie in Almere zijn, maar is ook beschikbaar wanneer u in ’t Gooi of Amsterdam zit. Onze expert zal dan bij u langskomen voor computer reparatie. De kosten bedragen hiervoor €40,- per uur en voor computerreparatie in Almere rekenen wij geen extra voorrijkosten. Woont of bent u gevestigd in ’t Gooi of in Amsterdam? Dan bedragen de voorrijkosten voor pc reparatie buiten Almere of laptop reparatie buiten Almere respectievelijk €10,- en €12,50. PC Reparatie Almere komt graag naar u toe voor elk computerprobleem!

 

Computer reparatie voor bedrijven

Als bedrijf is het vaak niet mogelijk om langs te gaan bij onze computerwinkel in Almere voor computer reparatie in Almere. Net als bij particulieren levert PC Reparatie Almere de mogelijkheid om pc reparatie in Almere, of in ’t Gooi of in Amsterdam te verrichten. Wij kunnen u voorzien van werkplekbeheer voor €55,- (excl. BTW) per uur en indien gewenst ook serverbeheer van €75,- (excl. BTW) per uur. Ook hierbij worden er voor Almere geen voorrijkosten gerekend. Bent u gevestigd in ’t Gooi of in Amsterdam, dan zullen deze € 17,50 en € 20,-, bedragen. Heeft u behoefte aan desktop of laptop reparatie in Almere of daarbuiten? Bel dan onze vestiging in Almere op 036 52 45 00 4 of meld uw probleem door het contactformulier in te vullen.

Meld uw probleem