PC service in Almere en omstreken

Werkt uw laptop of desktop trager dan voorheen of heeft een virus de overhand genomen? PC Reparatie Almere biedt professionele en snelle computerhulp aan huis of bij u op kantoor. Wij komen langs wanneer het u uitkomt en verhelpen uw printer- of computerproblemen. Werkt alles naar behoren maar heeft u hulp nodig bij het zelf samenstellen van een computer? Wij geven graag advies over welke onderdelen het beste passen bij uw wensen. Ook kunt u onze PC service inschakelen voor computer reparatie.

Reparatie van uw computer of laptop

Niets is vervelender dan een computer die niet goed functioneert door defecte onderdelen. Wij bieden vakkundige laptop reparatie/ PC reparatie. Of het nu gaat om een kapot toetsenbord, oververhitting of het verwijderen van stof. Is uw laptop scherm beschadigd met krassen of barsten? Met een nieuw scherm kunt u weer zonder problemen aan het werk. We beschikken over vele onderdelen van diverse merken laptops en kunnen uw laptop scherm snel vervangen.
Indien reparatie niet meer mogelijk is, helpen wij u uiteraard graag aan een nieuw exemplaar. PC Reparatie Almere heeft diverse desktops in huis waar wij als experts enthousiast over zijn. Van een desktop voor de échte gamer tot een simpele maar snelle PC voor op kantoor.

PC service voor al uw computerproblemen

De computer wordt bijna door iedereen wel dagelijks gebruikt. Wanneer deze niet naar behoren werkt, is dit dan ook erg vervelend. PC Reparatie Almere biedt diverse diensten aan om uw computerproblemen te verhelpen:

  • Advies en verkoop onderdelen
  • Data recovery
  • Het installeren van Windows of een virusscanner
  • Hulp bij printer problemen
  • Software problemen oplossen
  • Uw PC opschonen en malware verwijderen


Onze PC service is 6 dagen per week beschikbaar! Bekijk hier de
tarieven van onze diensten.

Snel weer aan het werk

Laat u niet belemmeren door een defecte printer of computer en ga voor de vakkundige PC service van PC Reparatie Almere. Neem vandaag nog contact met ons op of bel +31 36 52 45 00 4. Langskomen kan natuurlijk ook. U vindt onze werkplaats op het industrieterrein nabij de Muziekwijk.

PC service in Almere