Advies & verkoop onderdelen

Wanneer u ineens een virus op uw pc heeft wat u het werken praktisch onmogelijk maakt is dat heel vervelend en dat begrijpen wij heel goed. Daarom zal onze Computer Hulp Service u snel voorzien van support waardoor u snel weer aan het werk kunt. En aantal voorbeelden van problemen die u op uw pc kunt tegenkomen als u een virus heeft zijn: een trage computer, verscheidene foutmeldingen, nep antivirussen, pop-ups en blue screens.

Verkoop notebooks

De notebooks in ons assortiment zijn zorgvuldig gekozen en beschikken over hardware van hoogwaardige kwaliteit. Ook zijn allen voorzien van een prachtig design. Door de krachtige hardware beschikt u altijd over een snelle notebook. Of u nu op zoek bent naar een notebook die u op reis kunt meenemen, of naar een zware desktopvervanger om dagelijks mee te werken. Wij hebben ze allemaal op voorraad en kunnen deze direct leveren.

Verkoop desktops

PC Reparatie Almere heeft een aantal Desktops samengesteld. Wij hebben hierbij goed geluisterd naar de wensen van onze klanten en zo zijn wij tot een assortiment van desktops gekomen waarbij ook een dekstop zal zitten die aansluit bij uw wensen. De machines variëren van snelle desktops waarmee u met gemak kunt tekstverwerken, e-mailen en internetten tot aan high-end gaming desktops.

Meld uw probleem

advies verkoop onderdelen bij PC reparatie Almere