Windows installeren

Bij de aanschaf van een nieuwe computer of laptop zal Windows soms nog geïnstalleerd moeten worden. Of is uw PC zo traag geworden dat u een frisse start wilt maken en Windows opnieuw wilt installeren? PC Reparatie Almere biedt voordelige computerhulp aan om u hierbij op weg te helpen. Ook Windows upgraden naar de nieuwste versie behoort tot onze mogelijkheden.

Installatie van Windows

Verruilt u uw oude PC voor een nieuw exemplaar, dan wilt u uiteraard uw huidige programma’s en gegevens meenemen en overzetten op uw nieuwe computer. Na het installeren van Windows kan onze helpdesk dit in zijn geheel voor u verzorgen. Heeft u al Windows, maar wilt u deze graag upgraden naar de nieuwste versie? Wij helpen u graag met Windows 10 installeren, het nieuwste besturingssysteem van Windows. Meer weten? Lees hier meer over Windows installeren.

Windows herinstalleren

Indien uw laptop of PC verouderd is en het systeem traag werkt, fouten maakt of zelfs volledig vastloopt, dan is Windows opnieuw installeren de beste oplossing. Ondanks dat dit proces veel tijd kost, is het zeker de moeite waard. U kunt hiermee de aanschaf van een nieuwe laptop of computer zelfs langer uitstellen. Voor de herinstallatie in gang gezet wordt, zullen wij een back-up maken om uw persoonlijke gegevens veilig te stellen.

windows installeren bij PC reparatie Almere

Meld uw probleem