PC hulp in Almere en omstreken

Een trage of niet werkende PC kan een flinke hinder zijn en uw werk belemmeren. Computerproblemen kunnen zich op vele manieren voordoen. Van een defect scherm tot een naar computervirus waardoor de laptop of PC onbruikbaar is. PC Reparatie Almere biedt professionele en snelle computerhulp aan huis of bij u op kantoor. Wij zijn hét computer reparatie centrum in Almere! Onze PC hulp is zes dagen per week beschikbaar om uw computer- of printerproblemen te verhelpen.

Zelf uw PC samenstellen

Het zelf samenstellen van een PC is in sommige gevallen goedkoper dan dat u een kant-en-klare computer koopt. Echter vergt dit wel veel technische kennis van alle onderdelen van de computer. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de processor, grafische kaart en het moederbord. Wilt u zelf een computer samenstellen, maar kunt u wel wat hulp gebruiken? Onze vakkundige PC helpdesk geeft u graag advies en praktische PC hulp. Zo bent u er zeker van dat u een samengestelde computer in handen heeft die aansluit op uw wensen. Ook kunt u bij ons hoogwaardige notebooks en desktops kopen die wij zorgvuldig hebben uitgekozen.

Computerproblemen vakkundig laten verhelpen

De computer wordt bijna door iedereen wel dagelijks gebruikt. Wanneer deze niet naar behoren werkt, is dit dan ook erg vervelend. PC Reparatie Almere biedt diverse diensten aan om uw computerproblemen te verhelpen:

Data Recovery –  verloren foto’s of bestanden terughalen

Printer problemen – lekkende cartridges of  vastzittend papier

Software problemen – gecrasht systeem of software conflicten

Virussen – malware verwijderen en een grondige virusscanner installeren

Al vanaf € 19,95 kunt u gebruik maken van onze PC hulp! Bekijk de volledige
tarieven voor reparatie en thuis service.

Snel weer aan het werk

Laat u niet belemmeren door een defecte printer of computer en ga voor de vakkundige service van PC Reparatie Almere. Neem vandaag nog contact met ons op of bel +31 36 52 45 00 4. Langskomen kan natuurlijk ook. U vindt onze werkplaats op het industrieterrein nabij de Muziekwijk.


Meld uw probleem