Data recovery of virus verwijderen

 

Data recovery

Data recovery service door PC Reparatie Almere is een vertrouwde keuze wanneer u per ongeluk of door hardware schade, uw waardevolle bestanden bent verloren. Dit kan plaatsvinden op uw desktop pc of laptop, externe harde schijven en USB- sticks. Zelfs voor uw mobiele telefoon en tablet levert PC Reparatie Almere een data recovery service. Het kan iedereen gebeuren dat de verkeerde bestanden worden overschreven of verwijderd. Het laten vallen van deze opslagmedia, brand en/of waterschade, kunnen ook het verlies van bestanden veroorzaken. Wij gaan met uw problemen aan de slag en lossen deze snel voor op.

 

Data recovery bij een computervirus

Data recovery kan nodig zijn nadat uw computer is besmet met een virus. Wij zullen dan voor uw laptop of dekstop, een virusscanner installeren om dit virus te verwijderen. Wij maken hierbij gebruik van de beste virusscanner die verkrijgbaar is. Dit is de ESET virusscanner, die er niet alleen is om uw virus te verwijderen, maar ook een ingebouwde firewall heeft en helpt tegen phishing en spyware. PC Reparatie Almere zal u dus eerst helpen met het schoonmaken van uw desktop of laptop en vervolgens de data recovery voor uw verzorgen, zodat u snel weer aan de slag kunt.

 

Data recovery en malware verwijderen

Een virus is slechts maar één vorm van de verschillende soorten malware die uw computer kunnen infecteren. Dit kan bijvoorbeeld ook bepaalde spyware, adware of een Trojaanspaard zijn. De computerhulp service van PC Reparatie Almere levert bij elke soort malware de juiste oplossing om deze malware te verwijderen. Achteraf zullen wij u, indien nodig. helpen met data recovery voor uw opslagmedia. Heeft u hulp nodig met uw computer of andere opslagmedia? Neem dan contact met ons op! Ook kunt u de vestiging in Almere bereiken op telefoonnummer 036 52 45 00 4.