Harde schijf repareren

Harde schijf laten repareren? Dan bent u bij PC Reparatie Almere aan het juiste adres! Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor u genoodzaakt bent om uw harde schijf te herstellen. Dit kan zowel een softwarematig of hardware probleem zijn. Wij staan klaar om uw harde schijf te repareren! Mocht het helaas niet meer mogelijk zijn om de harde schijf te herstellen, dan kunt u ook bij ons terecht voor advies over de aanschaf van nieuwe onderdelen. PC Reparatie Almere biedt daarbij ook een data recovery service voor een (onherstelbaar) beschadigde harde schijf. De experts van PC Reparatie Almere staan klaar om u te voorzien van alle hulp.

 

Harde schijf repareren of moederbord vervangen of repareren

Naast een harde schijf repareren, kunnen de experts van PC Reparatie Almere ook het moederbord vervangen of repareren. Dit kan zowel voor een moederbord in de laptop of een desktop computer zijn. Het moederbord is de basis van uw computer en wij weten dat het essentieel is om deze in perfect werkende staat te hebben of indien nodig, uw moederbord te (laten) vervangen. De experts van PC Reparatie Almere kunnen u adviseren over de beste nieuwe onderdelen om uw moederbord te vervangen. Uiteraard zullen we dit nieuwe moederbord en aanverwante onderdelen daarna in uw computer installeren.

 

Harde schijf repareren op locatie

PC Reparatie Almere levert u ook de mogelijkheid om uw harde schijf te repareren, het moederbord te vervangen of te laten repareren op locatie. Dit is mogelijk in Almere, maar daarnaast ook in ’t Gooi, of in Amsterdam. Voor particulieren is dit al mogelijk voor €40,- per uur. In Almere berekenen wij geen voorrijkosten. Woonachtig in ’t Gooi? Dan zijn de voorrijkosten €10,- en wanneer u woonachtig bent in Amsterdam, zijn de voorrijkosten €12,50. Neem contact op met PC Reparatie Almere en wij zullen uw harde schijf repareren. Bel naar 036 52 45 00 4 of meld uw probleem door het contactformulier in te vullen.